Nosaltres

LA NOSTRA
MISSIÓ

Som una enginyeria dedicada
a les energies renovables i
als sistemes d’eficiència energètica.

La nostra missió és liderar el camí cap a un futur més sostenible mitjançant el desenvolupament i la implementació de solucions energètiques eficients i respectuoses amb el medi ambient.

La nostra dedicació ens impulsa a seleccionar només els millors materials i tecnologies disponibles al mercat per garantir que cada instal·lació d’energia solar compleixi amb els estàndards més alts de rendiment i fiabilitat.

LA NOSTRA EXPERIÈNCIA
ES LA NOSTRA
MILLOR AVANTATGE

Des de 2005, la nostra experiència és la nostra millor avantatge. A Solaristas ens dediquem a oferir solucions d’energia solar de màxima qualitat per a llars i empreses. Durant més de 15 anys en el sector, hem ajudat nombrosos clients a reduir la seva petjada de carboni i a estalviar en costos energètics.

El nostre equip d’experts està compromès a proporcionar serveis personalitzats i eficients, adaptant-nos a les necessitats específiques de cada projecte. Creiem fermament en un futur sostenible i treballem dia a dia per fer-lo realitat mitjançant l’energia solar.

QUALITAT I
FABRICACIÓ EUROPEA

Treballem exclusivament amb productes
de màxima qualitat.

Ens enorgullim de ser uns dels pocs proveïdors que ofereixen Panells Alemanys, coneguts mundialment per la seva innovació i qualitat superior.

Aquest compromís amb la qualitat i la durabilitat ens permet oferir garanties extenses, donant als nostres clients la tranquil·litat de saber que han fet una inversió segura i intel·ligent per als seus projectes d’energia renovable.

SOM PIONERS
EN OFERIR VÍDEO PRESSUPOSTOS.

Pressupost personalitzat

Fem tots els esforços per mirar d’explicar els nostres clients els pressupostos i resoldre qualsevol dubte sobre els sistemas i materials més adequats.

Fem visites per donar la màxima atenció als nostres clients sense cap compromís. Sense la visita d‘un tècnic o comercial és més complicat poder ajustar un pressupost

ELS NOSTRES SERVEIS

PROJECTES AUTOCONSUM

3

Explicació breu
sobre aquest servei

PROJECTES AEROTERMIA

3

Explicació breu
sobre aquest servei

VIDEO PRESSUPOST

3

Explicació breu
sobre aquest servei

ASSESORAMENT ESTALVI ENERGÈTIC

3

Explicació breu
sobre aquest servei

Skip to content